Gyakran ismételt kérdések a Gobi pólóról

Valami nem világos? Itt összeállítottunk egy listát a leggyakrabban feltett kérdésekről és az azokra adott válaszokról.

A Gobi pólóról

A Gobi póló az egyetlen olyan póló a magyar piacon, amely megbízhatóan véd a hónalj izzadása ellen. A Góbi pólónak más előnyei is vannak. Anyaga teljesen kényelmes és puha tapintású. A szabása slimfit, így tökéletesen illeszkedik a testhez. A hosszúkás kialakítás biztosítja, hogy az ing mindig betűrve maradjon, még akkor is, ha túlzottan sokat mozog. A V-nyakkivágás a férfiaknál, és az U-nyakkivágás a hölgyeknél lehetőséget ad arra, hogy az inget felhajtva viselje anélkül, hogy észrevennék. Nagy figyelmet fordítottunk a Gobi póló megtervezésére, és úgy gondoljuk, hogy olyan terméket hoztunk létre, amely a ruhatár szerves részévé válik.

Nem fogja átizzadni, ezt garantáljuk. A Gobi izzadásgátló póló integrált, magas funkcionalitású póló, amely légáteresztő, vízhatlan anyagból készül, de nem engedi át a nedvességet. A vízhatlan részek három réteges, varratmentes technológiával készülnek, ami azt jelenti, hogy az izzadság nem tud áthatolni egyetlen varráson sem, így az inge teljesen érintetlen marad az izzadságtól.

A Gobi póló alapanyaga ultrafinom mikromodál (95%), egy új, bükkcellulózból készült természetes anyag. A pamut legjobb tulajdonságait a selyem lágyságával kombinálva nagyon kellemes tapintást ad, légáteresztő és tökéletesen nedvességelvezető. Az elasztán (5%) hozzáadása rugalmasabbá teszi az anyagot, így a Gobi póló tökéletesen illeszkedik a testhez. Nem gyűrődik, nem zsugorodik, és mindig megtartja az alakját. Ezek olyan tulajdonságok, amelyekkel a pamut pólók nem rendelkeznek. A mikromodál antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az ing nem lesz izzadságszagú.

A Gobi pólót úgy terveztük, hogy hosszú ideig tartson. A funkcionális, az integrált izzadásgátló részek még többszöri mosás esetén sem veszítik el hatékonyságukat, és mindig a helyükön maradnak. A legfontosabb, hogy mindig kövesse a póló előírt kezelési módját.

A hónaljvédőt úgy terveztük, hogy ne engedje át az izzadságot. 3 rétegből áll. A belső réteg mikromodál, a középső réteg egy speciális vékony bélés, amelynek bevonata légáteresztő, de nem engedi át az izzadságot. A külső réteg ismét mikromodál, amely mindig tökéletesen száraz marad, és vele együtt az inge is.

A hónaljvédő légáteresztő, de nem engedi át az izzadságot. A levegő átjárja a hónaljvédőt, így a hő fokozatosan elpárologtatja az izzadságot.

IGEN, a Gobi póló például galléros pólók alatt is viselhető. A rövid ujjaknak és a V-nyakkivágásnak köszönhetően a Gobi mindig jól elrejtve marad.

Természetesen ez függ az Ön személyes kényelmétől és attól, hogy mennyire izzad. De a Gobi pólón nem kell spórolnia, és olyan gyakran moshatja, amilyen gyakran csak akarja. A gyakori mosás nem csökkenti a funkcionalitását.

Minden a vásárlásról

Jelenleg a Gobi póló a boltunkban vásárolható meg ITT

Természetesen. Szívesen kicseréljük a nem hordott, mosatlan pólót a kívánt méretre. Csomagolja vissza az árut sértetlen csomagolásba, és küldje el az Easy Company s.r.o., 317/5 Karlovo nám., 120 00 Prága 2-Nové Město címre. A küldeménnyel együtt, kérjük, ne felejtse el elküldeni a tőlünk kapott számlát és az újraküldeni kívánt méretet. Az új pólót tartalmazó küldeményt 1 500 Ft összegért, utánvétellel küldjük el Önnek.

A viseletlen, mosatlan árut 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. Csomagolja vissza az árut sértetlen csomagolásba, és küldje el az Easy Company s.r.o. 317/5 Karlovo nám., 120 00 Prága 2-Nové Město címre. A küldeménnyel együtt, kérjük, ne felejtse el elküldeni a tőlünk kapott számlát és a bankszámlaszámot, amelyre a visszatérítést kéri.

A megrendelés kifizethető banki átutalással, hitelkártyával vagy utánvéttel.

Ha 14:00 óra előtt adja le megrendelését webáruházunkban, még aznap elküldjük azt. A megrendelés általában a következő munkanapon érkezik meg.

Hogyan kell a Gobi pólót ápolni?

A pólót mindig kifordítva, kíméletes mosási programban (max. 600 fordulat) és legfeljebb 40 fokon mossa a mosógépben.

IGEN, gyengéd programban szárítsuk.

A Gobi pólót szükség szerint mossa ki. Ez csak a használat mértékétől és az Ön kényelmétől függ. A póló funkcionalitását nem csökkenti az ismételt mosás.

NEM, nem javasoljuk a Gobi ing alatti póló vasalását.

NEM, nem javasoljuk a Gobi póló fehérítését.

Nem javasoljuk az öblítő használatát.

Nem találta meg a választ?

Válassz nyelvet