fbpx

Gyakran ismétel kérdések a Gobi alsó pólóról

Valami esetleg nem világos? Itt elolvashatja a gyakran ismételt kérdéseket, illetve a válaszokat.

Gobi-ról

A Gobi márkájú póló az egyetlen alsó póló a magyar piacon, amely biztos védelmet nyújt a hónaljban előforduló izzadástól. A Gobi pólónak más előnyei is vannak. Az anyaga rendkívül kényelmes, érintésre selymes. A slimfit szabásnak köszönhetően alkalmazkodik a testhez. A hosszított fazon pedig garancia arra, hogy a póló nem csúszik fel, intenzív mozgás közben sem.   

A mély V-alakú kivágás a férfi változatban, és az U-alakú kivágás a női változatban lehetővé teszi, hogy az inget kigombolva is lehessen viselni, miközben a póló láthatatlan marad. A Gobi póló designja gondos munka eredménye, és reméljük, hogy olyan terméket alkottunk, amely ruhatára elválaszthatatlan része lesz.

Nem fogja átizzadni, erre garanciát vállalunk. Az izzadság elleni Gobi póló hónaljrészben integrált, hatékony „lélegző”, de nedvességálló anyagból készült betétekkel rendelkezik. A nedvességálló részek három rétegből állnak, varrások nélküli technológiával készülnek, így a verejték nem tud átjutni a varrásokon keresztül, az ingen nem lesznek izzadási nyomok.

A Gobi póló alapanyaga az ultrafinom, természetes eredetű MicroModál (95%) anyag, ami bükkfa cellulózból készül. Az anyag kombinálja a pamut legjobb tulajdonságait a selyem finomságával, érintésre nagyon kellemes, kiváló légáteresztő és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkezik. Az elasztán tartalomnak köszönhetően (5%) az anyag rugalmas, a Gobi póló tökéletesen hozzásimul a testhez. Nem gyűrődik, méret- és formatartó – mely tulajdonságokat egy pamutpóló nem tud felmutatni.

A MicroModál ráadásul antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, ezért a pólónak nem lesz izzadság szaga.

A Gobi pólót úgy terveztük, hogy sokáig használható legyen. A hónaljrészben elhelyezett, a nedvességet át nem eresztő betétek a többszöri mosás után sem veszítik el hatékonyságukat, helyükön maradnak. Fontos az ajánlott kezelési mód betartása!

A hónaljrészben található védelem speciálisan úgy lett megtervezve, hogy ne engedje át az izzadságot. A betét 3 rétegből áll. A belső réteg MicroModál-ból készült, a középső réteg egy speciális vékony betét, külső bevonattal, amely „lélegzik“, de nem engedi át a verejtéket. A külső réteg szintén MicroModál-ból készül, amely mindig tökéletesen száraz marad, így az ing is száraz marad.

A hónaljban elhelyezett védelem „lélegzik“, de nem engedi át a verejtéket. Mivel a levegő átjárhat rajta, a hő hatására verejték fokozatosan elpárolog.

IGEN, a Gobi pólót lehet viselni például galléros pólók alá. Mivel rövid ujjakkal és V-alakú nyakkivágással készül, mindenkor jól rejtve marad.

Ez természetesen a személyes komforton múlik, illetve azon, hogy mennyire szokott izzadni. A Gobi pólót nem kell kímélni, olyan gyakran mosható, amennyire az szükséges. A gyakori mosás nincs hatással a póló funkcionalitására.

Minden a vásárlásról

Jelenleg a Gobi póló webshopunkban vásárolható meg, ITT

Természetesen. A nem használt, nem mosott pólót szívesen kicseréljük a kért méretre. A terméket tegye vissza a sérülésmentes csomagolásba, és küldje el az alábbi címre: Štědrý nákup s.r.o. Karlovo nám. 317/5, 120 00 Praha 2-Nové Město, Cseh Köztársaság. A küldeménnyel együtt ne feledje visszaküldeni a tőlünk kapott számlát, és írja meg, milyen méretre van szüksége. Az új terméket tartalmazó küldeményt utánvétellel küldjük el, az utánvétel díja 89 Ft.

A nem használt, nem mosott terméket indoklás nélkül 14 napon belül visszaküldheti. A terméket tegye vissza a sérülésmentes csomagolásba, és küldje el az alábbi címre: Štědrý nákup s.r.o. Karlovo nám. 317/5, 120 00 Praha 2-Nové Město, Cseh Köztársaság. A küldeménnyel együtt ne feledje visszaküldeni a tőlünk kapott számlát, és az Ön bankszámla számát, amelyre kéri a pénz visszautalását.

A rendelését kifizetheti banki átutalással, bankkártyával vagy utánvétellel.

Ha a rendelését 14:00 óráig adja le a webshopban, még aznap feladjuk. A szállítás ideje általában 2 nap.

Jelenleg igénybe veheti a Magyar Posta, DPD futárszolgálat vagy a több mint 2 800 helyen működő Átvételi Pont szolgáltatásait.

A Gobi póló kezelése

Mosógépben mindig kifordítva mossa a pólót, kíméletes programon (max. 600 fordulat), a víz hőmérséklete ne lépjen túl a 40°C. 

A Gobi póló olyan gyakran mosható, amennyire szükséges. Azon múlik, milyen gyakran használja, és milyen a komfortérzete. Többszöri mosással a póló nem veszíti el a funkcionalitását.

NEM, a Gobi alsó pólót nem javasoljuk vasalni.

NEM, a Gobi alsó pólót nem javasoljuk fehéríteni.

Nem javasolt az öblítő használata.

Nem talált választ a kérdésére?

Válassz nyelvet