0 +
elégedett vásárló
5/5

Írhatunk bármit, amit csak akarunk, de a termékünknek csak akkor van értelme, ha Önök – a vásárlóink – elégedettek. Íme az üzenetek és értékelések, amelyeket e-mailben, a Facebookon vagy a webáruházban küldtek nekünk. Köszönjük!

Enrico
E-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Jó napot, őszinte köszönetet szeretnék mondani, ezért a kiváló GOBI pólóért. Nekem gondot jelent a túlzott izzadás, és amikor láttam a reklámjukat, akkor eléggé szkeptikus voltam, mert tudom, hogy valami ilyesmit elrejteni szinte lehetetlen feladat. Az utóbbi években csak olyan színű és mintás pólókat viseltem, amelyeken az izzadság minél kevésbé volt észrevehető, úgyhogy a választék eléggé szűk volt. Azután, hogy megérkezett a pólójuk, és kipróbáltam, egy dolgot el kell mondanom. Nem sajnálom, hogy megtaláltam a hirdetésüket, és hogy megrendeltem a pólót. Ez a póló megoldotta a legnagyobb problémámat, amelyre nap mint nap gondoltam, és már tényleg kétségbe voltam esve. Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki részt vett a póló fejlesztésén és gyártásán, mert ennek a munkának tényleg értelme volt, a koncepció 100%-ban működik, és nagyon kellemetlen problémától szabadítottak meg engem. Biztos, hogy a közeljövőben fogok még több pólót is rendelni. Minden vásárlónak pedig, aki még gondolkodik a vásárláson, ajánlom. Tényleg nem fognak csalódni. Köszönöm.

Lukáš R. Málek

5/5

„Köszönöm ezt a nagyszerű GOBI pólót, a barátom lett. Nagydarab fickó vagyok, és általában izzadok, pláne Olaszországban, ahol még most ősszel is 30°C van. Az ingeimen általában egy nagy, nedves folt van. Most már nem látszik semmi, még egy kis izzadtság sem, és nem kell vegyszereket használnom, amiért hálás vagyok. Szeretek elegáns ruhákat viselni, amelyek a Gobinak köszönhetően nem mennek tönkre. Évek óta kerestem ezt a megoldást! Ezúttal egyértelmű, hogy a családom férfi tagjai mit fognak kapni karácsonyra. Köszönöm!”

MichalE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Szeretném megköszönni a kiváló terméküket, már 3-szor vásároltam, és naponta használom.
HonzaFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Nem hittem, vettem. És mindenkinek ajánlom! Tényleg 100%-ban működik!!!
Alžběta a HonzaE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Szeretnék nagy köszönetet mondani a GOBI társaság fantasztikus vásárlói hozzáállásáért. Férjemnek vettem GOBI pólót, és ez egy csoda! Kiváló anyag, testen kellemes, az ember nem is veszi észre, hogy rajta van! A férjem nem győzi dicsérni, nap mint nap ingben dolgozik, és az a biztonságos érzés, hogy nincsenek rajta izzadságfoltok egyszerűen megfizethetetlen. Nagyon köszönjük, hű vásárlóik Alžběta és Honza 🙂
JiříE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Pincérként dolgozom, és a Gobi pólót minden nap viselem a munkában. Egy egész napos rohangálás után mindig tiszta víz vagyok, de a Gobinak köszönhetően az ingemen nyoma sincs az izzadásnak. Ráadásul a póló fantasztikusan gátolja a szagokat is, ez egy hatalmas plusz!
DanielWebshopban megjelent értékelések
Tovább olvasom
Mivel eléggé meleg kezd kint lenni, ez a póló most tényleg jól jön! Tökéletesen működik, részemről teljes az elégedettség.
David
Webshopban megjelent értékelések
Tovább olvasom
A póló tényleg szuper, fekete színben is elfogadnám, a V-kivágás lehetne egy kicsit mélyebb is.

Lucie S.

5/5

A pólót egy barátomtól kaptam ajándékba. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen, így először fogalmam sem volt, mi alá vegyem fel. Csak amikor eljött a nyár, akkor vettem fel az inget, és azt kell mondanom, hogy soha nem viseltem még ilyen kellemes anyagot. A póló igazán puha, kényelmes és olyan érzés, mintha pamutban lennék. A póló nagyon testhezálló, és sehol nem mozdul el, így nagyon kényelmes viselni. Úgy döntöttem, hogy a pólót munkába is felveszem. Fogászati asszisztensként dolgozom, és minden nap új emberekkel kerülök kapcsolatba. Nem tartozom azok közé az emberek közé, akiknek nagy problémájuk van az izzadással, de ez egy olyan munka, ahol koncentrálni kell, és kényelmesen kell éreznem magam. Igazán megnyugtató, amikor az izzadás problémája teljesen megszűnik. A Gobi pólóval ez az abszolút utolsó dolog, ami eszembe jut. Ráadásul a póló egyáltalán nem látszik át, és nem is érzed, hogy viseled. Azt is értékelem, hogy a póló védi a felsőt, így nem kell olyan gyakran mosni azt. Nagyszerű, amikor egész nap a lényegre koncentrálhatsz, és úgy öltözhetsz, ahogyan csak akarsz, függetlenül attól, hogy milyen meleg van.

Richard
Webshopban megjelent értékelések
Tovább olvasom
Ez a póló egyszerűen zseniális! Már régóta kerestem valami hasonlót, és nem is értem, hogy csak most találtam meg. Az, hogy az irodában eltöltött tíz év után először nem kell aggódnom a hónaljban megjelenő „térképek“ miatt, tényleg megfizethetetlen.
RadimE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Tudják, hogy sikerült megoldaniuk a 10 évig tartó mindennapos gondomat? Semmilyen értékelés nem képes számokban kifejezni azt, hogy mennyire hálás és elégedett vagyok. Remélem, hogy elegendő gyártási kapacitással rendelkeznek, mert én nagyban fogom vásárolni a pólóikat. 😀
DominikE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Egészségügyi okokból bottal járok, ezért a hónaljban jobban izzadok, mint az egészséges emberek. Kipróbáltam az első pólót azzal, hogy vagy működik majd, vagy legfeljebb vettem még egy sima fehér pólót. És tényleg működik, egész napi viselet után egyetlen folt sem volt, én csak „bámultam” 😀 … Úgyhogy most már van testszínű és fekete is … Köszi, Dominik

Ing. Jakub Novák

5/5

„Idén augusztusban volt egy esküvőm. Kint 30°C volt. A hónalji izzadás sajnos mindennapos probléma számomra, még a hideg napokon is. Annál jobban féltem attól, hogyan fog alakulni az esemény. Szerencsére éppen az esküvő előtt fedeztem fel a Gobi pólót. Tényleg 4 réteg ruhát viseltem egész nap reggeltől estig; a Gobi pólót, inget, mellényt és zakót. Egész nap hűvösen tartott. Le a kalappal, biztosan szerzek még egyet!”

MartinE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Jó napot, korábban rendeltem cégüktől funkcionális pólót (nem csak) ing alá. Reagálnom kell a megnevezett termékre. Szoktam izzadni, és a nyári hónapokban nem volt igazán kellemes foltos ruhákban járni. De a megrendelt alsó póló megoldotta a problémát. Megfelelő és funkció szempontjából is jó megoldású ,,betétek,, hónaljban az, amit sokáig hiába kerestem a piacon. Még egyszer köszönöm, sok hasonló elégedett vásárlót kívánva. Üdvözlettel Martin
OndřejE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Jó napot, interneten megtaláltam a pólóikat, és szerkezetileg nagyon érdekesnek találtam. A technológia működőképesnek látszott, így azt mondtam magamnak, hogy kipróbálom. Vagy működik majd, vagy nem. A tesztelés fantasztikus volt, ma még egyet rendeltem. Tökéletesen zseniális termék, a legnagyobb terhelés és stressz mellet sem lehet átizzadni. A testszín garantálja, hogy ing alatt tényleg nem látszik. Az anyag ráadásul nagyon kellemes és légies, a pólóban nincs „nagyobb meleg“ (ezen meglepődtem). Elégedett vagyok, több mint 100%-ban. Ez tényleg kiváló termék, minden kollégának, aki businessben dolgozik, ajánlani fogom. 😉
JirkaWebshopban megjelent értékelések
Tovább olvasom
Szuper póló, a funkció hibátlan, nagyon elégedett vagyok. Csak még egy testszínű pólót is előnyben részesítenék, hogy egybeolvadjon az olyan ingekkel, melyek vékonyabb anyagból készültek.

Samir K.

5/5

„A Gobi póló egy olyan termék, amellyel nagyon elégedett vagyok. Mivel gyakran hordok ingeket, voltak olyan helyzetek, amikor nagyon kényelmetlenül éreztem magam, de a Gobi póló megoldotta ezt. Most, amikor Gobi pólót viselek, biztos lehetek benne, hogy a foltok nem fognak megjelenni!!! Szándékosan felvettem a pólót a melegítőm alá, és elmentem egy csomó emberrel biciklizni. A póló nem hagyott cserben, a barátaimhoz képest szárazon maradtam. Nagyszerű a tapintása, és csak ajánlani tudom mindenkinek.”

JanFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Nem hittem, kipróbáltam és nem tudom elhinni, hogy működik! ZSENIÁLIS!!!! Köszönöm.
RomanFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Már második hete hordom, és még mindig kánikula van… A nyugalom, melyet a pólóknak hála érzek, megfizethetetlen… Az ing mindig száraz, foltok nélkül! Részemről egy szuper beruházás!
M.K.Webshopban megjelent értékelések
Tovább olvasom
A legjobb alsó póló, ami valaha is volt nekem. Minden nap hordom munkahelyre, és már nem is tudnám elképzelni nélküle.
TomášFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Tökéletesen működik!!!
PavelE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
A Gobi alsó pólót naponta hordom ing alatt az irodában, izzadás ellen tényleg megbízhatóan működik, csak ajánlani tudom.
SváťaFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Kellemes meglepetésben volt részem, köszönöm.
BohumilFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
A testszín fantasztikus! Fehér ing alá (vékonyabb ingek alatt egyáltalán nem látszik, az volt az egyetlen, ami a fehér „Gobinál“ egy kicsit zavart). Ráadásul én úgy látom, hogy egy kicsit nagyobb a kivágása, mint az eredeti fehér Gobi, de lehetséges, hogy az csak az én érzésem). Köszönet a kiváló termékért! 🙂
Adam
Webshopban megjelent értékelések
Tovább olvasom
A Gobi-t munkahelyre ing alá, golfozásra a galléros póló alá hordom. A póló nagyon kényelmes, és tényleg megbízhatóan működik. Ráadásul meglepett, hogy mennyire finom az anyag, amelyből a póló készült. Köszönöm és ajánlom.
MilanFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Kiváló. Nagyon elégedett vagyok. Egész nap foltok és szagok nélkül. Köszönöm, mindenkinek fogom ajánlani. 🙂

Aneta B.

5/5

„Körülbelül fél éve kerestem egy pólót, de a magas ár elriasztott. Végre gondoltam, hogy talán van némi igazság az értékelésekben 🙂 És van! A férjem egy olyan típus, aki állandóan izzad. Nem is beszélve arról, amikor valami történik! Az első tanítási nap előtt adtam neki a pólót, amikor osztályfőnökként kellett volna üdvözölnie az új diákokat. Szóval elég stresszes időszak. És tudjátok mit? SEMMI! SEMMIT sem lehetett látni a pólón!!! A férjem el volt ragadtatva. El vagyok ragadtatva! A póló elképesztően kényelmes, elég hosszú, teljesen láthatatlan az ing alatt, a nyakkivágásnak köszönhetően pedig még csak be sem kell gombolni az inget a nyakig. Leginkább azt értékelem, hogy megkíméli a nem túl olcsó ingeket a hónaljfoltoktól. Azt hiszem, a srácoknak már megvan a karácsonyi ajándék. 🙂 Utóirat: Romanov úrral megbeszéltem az ing megvásárlását, ezért a fentieken túlmenően nagyra értékelem a kellemes hozzáállást a vásárlóval szemben. Azt javaslom, hogy tegyék lehetővé az ingyenes, személyes átvételt.”

GiuseppeFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Imádom ezt a pólót! Köszönöm, és elégedett vagyok!
DavidFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
A póló egyszerűen csodálatos, és tökéletesen funkcionál. Friss tapasztalatom van többnapos konferenciáról, ahol a termékünk iránti sok érdeklődővel beszélgettem idegen nyelven = a stressz garantálva, de az ingemen ez abszolút nem látszott. 100%-ban ajánlhatom, csak további színkombinációkon még egy kicsit dolgozzatok!
JirkaFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Már megérkezett, nehéz báli próbán is túl van és tényleg szuper. Ezt nem is vártam.
JarmilFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Működik.
RomanFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Megvásárolva és sikeresen letesztelve. Kibírt egy egész nehéz napot, és kitartott. Csodálatos!
TomášFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Szuper, minden színben megvan, és maximális elégedettség!
RadovanFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
A kivágás egy kicsit nagyobb V, hogy a póló ne világítson a nyakban kigombolt ingből, és tökéletes!
AlešFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Ez szuper és működik. Biztosan veszek még.
Luďek A.Webshopban megjelent értékelések
Tovább olvasom
Szeretnék rövid termékértékelést adni: A póló kényelmes, és jelesre funkcionál. Egy kicsit féltem, hogy nem lesz jó a méret, de a póló rugalmas anyagból van, amely ráadásul tényleg érintésre kényelmes, úgyhogy minden úgy áll, ahogy kell. A pólót egymás után 2 napig hordtam a munkában, egyetlen egyszer sem izzadtam át, pedig szoktam rendesen izzadni. Ráadásul csökkenti a szagokat, és ez nagy előny, amelyre csak a nap végén jöttem rá, és ez olyasmi, hogy eredetileg nem emiatt vásároltam a pólót, de most nem győzöm dicsérni. Egy kis megjegyzésem lenne a kivágáshoz. Lehetne úgy 1 cm-rel nagyobb, de az csak apróság. Javasolnék más színekben is gyártani. Például a testszín szuper lenne fehér ing alá. Ha mindent összeadok, akkor egy remek termék, amely teljesítette az elvárásokat, és főleg betartotta azt, amit ígért, és ez ma nem megszokott.
AlanE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Jó napot, szeretném megosztani a tapasztalatomat. Amikor vásároltam a Gobi alsó pólót, nagyon szkeptikus voltam, egy sima pamutpólót ing alá mégiscsak legfeljebb 200-ért lehet kapni, akkor miért is vegyek alsó pólót 12000??? Gondoltam, az életben ennél többet is veszítettem már, és kipróbálom azzal, hogy rosszabb már úgy sem lehet. Inget minden nap viselek business dress code-ként, ezért nálam követelmény, hogy azon kívül, hogy az ingem ne legyen „térképes”, kényelmesen is érezzem magam benne. A Gobi póló tesztelés első napján hihetetlenül kellemes meglepetésben volt részem, és természetesen már rendelni is fogom a következőt, mert egy póló egy hétre tényleg nem elég, de akár egy pólóval is ki lehet jönni. Meglepett, hogy valóban extrém terhelés mellett sem engedi át az izzadságot, nincs szaga, és komfortos marad. Tapasztalatom alapján csak ajánlhatom, és kollégáimnak már ajánlom. Szép napot kívánok és sok embert, aki tudomást szerez erről a termékről.
Radek
Webshopban megjelent értékelések
Tovább olvasom
Ma kipróbáltam, és egész napot kibírt. Mindenképpen veszek még.
TomášFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Csodálatos, tényleg működik. Kipróbáltam más márkákat is, de sikertelenül. Itt elégedettség.

Dáša D.

5/5

Nagyon köszönöm. A hónaljizzadás nemcsak konferenciákon, partikon, baráti találkozókon, hanem a mindennapi életben is mumusnak számít. Kegyetlen napok, hetek, hónapok voltak, és a más márkák pólóiba való befektetés sajnos haszontalan volt, mivel csak az Önöké teljesítette azt, amit ígértek. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

TomášFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Mivel 90%-ban ingeket hordok, főleg formálisakat, és nem éppen olcsókat, megrendeltem a pólókat, és tényleg luxus, szívből ajánlom.
DominikaE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Jó napot, köszönöm szépen a gyors kiszállítást. Már nálam van. A barátom nagyon elégedett a pólóval.
PavelFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Működik, ha kisebb lenne a kivágása, az is jó lenne, és a hosszú ujjak is szuper lennének minden szolgálatban lévő rendőrnek, akiknek el kell rejteniük a tetoválást, mondjuk az alkarján stb.
PetrE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
A pólók szuperek! Annak ellenére, hogy viszonylag meleg környezetben vagyunk (catering-üzem), jól funkcionál.
JiříFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
A legjobb póló a valóban nehéz tárgyalásra! Köszönöm Gobi
RobertFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
A terhelésvizsgálat után el kell ismernem, hogy a póló tényleg szuper, megérte, és mindenképp rendelek még egyet. Délelőtt óta egészen kora reggelig ebben a pólóban, és nem is éreztem, hogy izzadnék, semmi folt az ingen, sem szag. A póló nagyon kellemes és nagy előnye, hogy a kezelési útmutató a pólón van kinyomtatva, nincsenek semmilyen címkék, melyeket el kellene távolítani.
ViktorE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Végre egy póló, ami tényleg megfogja a verejtéket, és egy cseppet sem enged át. Próbáltam más pólókat, más gyártóktól, sajnos egyik sem teljesítette azt, amit a gyártó /eladó ígért. Úgyhogy részemről kiváló termék, teljesen működő védelemmel az izzadság ellen. Fogok még rendelni belőle.
MartinE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Jó napot, 20 éve hordok ingek alá pólókat…. Már abszolút mindent kipróbáltam, és semmi nem segített. Vettem Gobi pólókat, 5 napon át teszteltem, a lehető legszűkebb slim, különböző színű ingekkel, napi 12 órán át vagy hosszabb ideig is, és az eredmény? Tökéletes, foltok nélkül, teljes kényelem, bármikor bármilyen színű inget felvehetek, és bármikor levehetem a zakót….A testszínű póló valóban jobb, mint a fehér. Szuper. Köszönöm Önöknek. MT
LiborFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
A tönkrement ingek problémája megoldva 👍 Több mint egy éve használom, és a Jézuska még kettőt hozott, hűha! 😁 Kipróbáltam az amerikai High-End ragasztós ingbetéteket is, de a GOBI-nak nincs konkurenciája!!! Aki megveszi, jól jár 😉

Michal H.

5/5

„A Gobi pólók abszolút tökéletesek, még a nap végére sem jelentkeznek rajtuk izzadtságfoltok, és a természetes színnek köszönhetően senki sem fogja észrevenni, hogy viseled. A kivitelezés, az anyag és különösen az izzadságáteresztő képesség (ami egyébként a versenytársak termékeinél tényleg pocsék) abszolút tökéletes. Mindenképpen ajánlom a Gobi termékeket, próbálj ki legalább egyet, hogy meggyőződj róla.”

JajdaFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Meglepődtem, és működik 😀😀😀
AndreaFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
A férjem először szkeptikus volt. A pólókat szolgálati útra vitte magával. Amikor hazajött, lelkes volt. Nem csak, hogy az ing nem lett átizzadva, de dicsérte a kellemes anyagot és a komfortérzetet a nagy melegben. Tényleg működik. 👍
MartinFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Teljesen fantasztikus! Végre hordhatok világos, fehér és öltöny ingeket. Már 4 darabom van önöktől, és tényleg bomba jó. Mindig egyszeri használat után mostam ki az inget, most az ing hónaljban este is teljesen szagmentes. Kár, hogy 20 évvel ezelőtt nem találták ki 🙂

Dan Olejník

5/5

„A Gobi póló nagyszerű társam a munkahelyemen, ahol az ing viselése kötelező. Nem izzad át egész nap, gyorsan szárad, és meghosszabbított stílusa praktikus. Az anyag kényelmes, néhány perc után elfelejted, hogy viseled! A kezdeti befektetés több százszorosan megtérül, hiszen nagyszerű érzés, és nem kell többé a foltok miatt stresszelni.”

JergusE-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
Maximális elégedettség, kiválóan működik, az anyag kellemes, tényleg átizzadhatatlan 😊
Andrej
E-mail üzenetben elküldött értékelések
Tovább olvasom
A póló tényleg működik, ma először volt rajtam, kb. 12 órán át egy társasági eseményen, és az ingem levetés után száraz volt. Viszonylag nagy probléma találni olyan fajta terméket, ami 100%-ban működik, egyáltalán nem sajnálom, hogy megvettem ezt a pólót. Be kell vallanom, hogy most sokkal jobban érzem magam az öltönyben, magabiztosabban, és végre nem félek felvenni szűkebb ingeket sem. Az anyag nagyon kellemes, ennyire finom póló még valószínűleg nem volt rajtam. Tökéletesen alkalmazkodik az alakhoz, pozitívan értékelem a nagyobb hosszt, egyáltalán nem csúszik fel a nadrágból. Azt, hogy a Gobi póló önbizalmat ad, csak alátámaszthatom. Köszönöm ezt a kiváló terméket!
TomášFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Biztonság kedvéért a múlt héten 2 darabot rendeltem. Kipróbáltam, és csak annyit mondhatok, hogy wauuuu 🙂 szuper, semmi izzadság. Egyébként 186 cm magas vagyok és 115 kg, igazolhatom, hogy az XL méret nekem pont jó. Szorítok a további sikerekhez 🙂
Kateřina
Webshopban megjelent értékelések
Tovább olvasom
Számomra egyértelműen legjobb a nálunk kapható pólók közül. Minden elképzelhető márka több hónapos tesztelése után végre megtaláltam a nekem valót, és tiszta lelkiismerettel 100%-ban ajánlhatom. Egyetlen hátrány az, hogy nincs testszínben is, a fehér póló a világosabb blúzok alatt eléggé látható. Amint lesz testszínben is, abszolút TOP termék lesz.
Jitka
Webshopban megjelent értékelések
Tovább olvasom
Egyelőre nem találtam jobbat. Mindenképp veszek még belőle. Remélem, hogy új színváltozatban is (testszínű). Részemről – TOP.
Kája
Webshopban megjelent értékelések
Tovább olvasom
Csak ajánlani tudom! 🙂 Én borzastóan elégedett vagyok 🙂 Végre valami, ami tényleg működik!

Petr Sedláček

5/5

„Az én értékelésem: 1) Anyag – tökéletes, egy szóval 2) Nem izzadós – igen, tényleg nem izzadós a hónalj alatt 3) Nem igazán látható, nagyon alkalmas formális viseletre, tökéletesen követi a test vonalát. Összefoglalva, ez egy nagyszerű termék, nem egy póló műanyaggal a hónalj alatt, és megerősítem, hogy egész nap mentes a kellemetlen szagoktól. Emellett nagyon kényelmes. És hogy ebben az évben volt jó néhány olyan nap, amikor ez tényleg hasznomra vált – nagy megelégedésemre!”

VašekFacebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Szerintem teljesen forradalmi találmány. Egy kicsit túlsúlyos vagyok, izzadok mint a disznó, felállok a székről és elmegyek vécére, a hátam vizes, a hónaljban kész fürdő. Ezzel az alsó pólóval, hát ez mesés. Egy csepp sem. Pedig terheléses tesztnek is alávetettem, 30 fokban, amikor repülős napra mentünk ki. Bolond meleg volt, világos kék inget vettem fel, amin minden csepp látszik, és heuréka, egy csepp sem. Szuper. Ha megjön a fizetés, rendelek még.
Milan
Webshopban megjelent értékelések
Tovább olvasom
Jól áll, a testen kellemes, jól funkcionál.
Honza S.Facebook-on megjelent értékelések
Tovább olvasom
Mit is írjak Önöknek 🙂 .. kiváló, fantasztikus, hibátlan. Ilyen terméket régóta kerestem már. Nagyon köszönöm, most már újra normálisan létezhetek, csak "úgy" ingben, és nem kell semmit sem álcáznom zakóval vagy felsővel..... Tényleg nagyra értékelem. Ma további három darabot rendeltem. Üdvözlöm, és szép nyarat kívánok.

Szárazon szeretne maradni?

Válassz nyelvet