fbpx

A Gobi póló funkciói és az alapanyaga

A legjobb tulajdonságok egy funkcionális alsó pólóban.

„A Gobi póló önbizalmat ad!“

A Gobi ing alatti pólók, hónaljrészben integrált, hatékony, funkcionális, izzadság elleni betétekkel készülnek, melyek nem engedik át a nedvességet, és 100%-ban megakadályozzák a verejték átütését. Mivel a nedvességálló betétek egy darabból készülnek, az izzadság a varrások mentén sem jut át. Garantáljuk, hogy a Gobi pólót a hónaljban nem fogja átizzadni.  A póló speciális anyaga, nedvességálló részekkel kombinálva, hatékonyan meggátolja a kellemetlen szagok keletkezését. Egy hosszú nap után is az inge megőrzi a frissességét, látható verejtékfoltok nélkül. A Gobi póló megvédi ruháját a túlzott izzadás okozta sárga foltokkal szemben.

Gobi férfi

2017-ben megterveztük és legyártottuk az első Gobi pólót, fehér színben. Azóta folyamatosan azon dolgoztunk, hogy a póló tulajdonságai tökéletesebbek legyenek, melynek eredménye a póló mai változata. Új színekkel is bővítettük a kínálatot – a fekete és a láthatatlan testszínnel.

Nem engedi át az izzadságot

Túlzott izzadás esetén is szárazon marad.

MicroModál

Az anyag 2x finomabb a 100%-os pamutnál.

Slimfit

Mindenkor tökéletesen jól áll, nem áll el, mindig a helyén marad.

Tričko pod košeľu proti poteniu Gobi - Biele

Nem engedi át a szagokat

A nap végén is frissességérzetet biztosít!

V-alakú nyakkivágás

A Gobi póló kigombolt ing alatt sem látszik.

Hosszított design

Nem csúszik fel, bármi is történjen.

Gobi női

2019-ben fejlesztettük ki, és gyártottuk le a Gobi alsó póló női változatát. Azonos tulajdonságokkal rendelkezik, mint a férfi póló, egyelőre fehér és testszínű változatban érhető el. 

Nem engedi át az izzadságot

Túlzott izzadás esetén is szárazon marad.

MicroModál

Az anyag 2x finomabb a 100%-os pamutnál.

Slimfit

Mindenkor tökéletesen jól áll, nem áll el, mindig a helyén marad.

Dámske Tričko pod košeľu proti poteniu Gobi - Biele

Nem engedi át a szagokat

A nap végén is frissességérzetet biztosít!

U-alakú nyakkivágás

Mély U-alakú nyakkivágásnak köszönhetően akár 2 gombra is kigombolhatja az inget.

Hosszított design

Nem csúszik fel, bármi is történjen.

Anyag: MicroModál, ezüst tartalommal

Rendkívül kényelmes és rugalmas anyag, kétszer finomabb a százszázalékos pamutnál. Az alapanyaga a MicroModál (95%), ami bükkfa cellulózból készült természetes anyag. A póló alapanyaga kombinálja a pamut legjobb tulajdonságait és a selyem finomságát, érintésre selymes, kiváló légáteresztő és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkezik. A MicroModál antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, melyeknek köszönhetően a pólónak nincs izzadság szaga. Az elasztán tartalomnak (5%) köszönhetően az anyag rugalmas, ezért a Gobi póló tökéletesen hozzásimul a testhez. Nem gyűrődik, nem megy össze, formatartó – mely tulajdonságokat egy pamutpóló nem tud felmutatni. A hónaljban integrált, izzadság elleni funkcionális betétek többszöri mosás után sem veszítik el hatékonyságukat, mindenkor a helyükön maradnak. A Gobi póló így sok éven át megbízhatóan használható.

Speciális, nem áteresztő membránok a hónaljban

A Gobi alsó pólók hatékony, innovatív Sweat Guard Technology eljárással készült integrált hónaljbetétekkel rendelkeznek. Ennek köszönhetően az anyag lélegzik, de nem engedi át a nedvességet. A nedvességálló részek három rétegből állnak, és varrások nélküli technológia alkalmazásával készülnek, hogy a verejték a varrásokon keresztül se tudjon átjutni. A Gobi póló egész nap biztonságot nyújt.

Sárga foltok nélkül

A nedvességálló részek megvédik az inget a túlzott izzadás okozta sárga foltoktól is. A Gobi pólók megvédik ruháját a tartós, kimoshatatlan izzadásfoltoktól, meghosszabbítva a kedvenc ruhái élettartamát.

V-alakú nyakkivágás férfi változatban, U-alakú nyakkivágás női változatban

Senkinek nem kell tudnia, hogy Ön alsó pólót visel. Ezért a férfiak részére készült Gobi pólók mély V-alakú kivágással, és hölgyek részére készült Gobi pólók U-alakú kivágással készülnek. A nyakkivágás biztosítja a póló „láthatatlanságát“ kigombolt ing vagy mélyebb kivágású pulóver viselésekor. Azért, hogy a póló tökéletesen egybeolvadjon a testtel, újabban testszínű, láthatatlan Gobi pólót is kínálunk.

Slimfit szabás

  • Mindenkor tökéletesen jól áll
  • Nem áll el a testtől
  • A második bőr érzése
  • A rövid ujjak mindig rejtve maradnak

Válassz nyelvet